about

Request a Sample

[email protected]

Frequently

Asked Questions
 1. Q1: Can I have a sample for testing?
  A: Yes, you can, but you need to pay.
 2. Q2: Can I add my logo on the clothing?
  A: Yes, OEM and ODM are available.
 3. Q3: Do you have inspection procedures for the products?
  A: 100% self-inspection before packing.
 4. Q4: Can I have a visit to your factory before the order?
  A: Sure, your visit is welcome at any time.
 5. Q5: How can I get after-service?
  A: We assure 2 years warranty. During this period, If any product quality issues occur, spare parts will be sent for free. But we have to charge if the problem is caused by man-made factors.

Lézeres Arcfiatalító Kezelés Resurfx Kezelőfejjel

Lézeres Arcfiatalító Kezelés Resurfx Kezelőfejjel

Epicure Bio Elektrokozmetika - Posts Facebook

A kezelés után a károsodott erek felszívódnak és semmi nyomot nem hagynak maguk után. Fotorejuvenáció, bőrfiatalítás Nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk.

Medi Lux IPL-RF szőrtelenítő gép 3 kezelőfejjel ...

A kisméretű arcfiatalító és a nagyméretű szőrtelenítő kezelőfej mellett a közepes kristállyal rendelkező kezelőfej cserélhető szűrőkkel van ellátva. Technológiák A manapság rendkívül népszerű E-light technológia a leadott villanással párhuzamosan egy kiegészítő rádiófrekvenciás impulzust is lead.

SMINK ÉS MÁS...

A harmadik körbe a<b> bőr hőmérsékletét is méri a gép</b>, ami 45 fokot éri el amikor tovább lépnek vele, ez az a hőfok ami már kellemetlen is a páciensnek, így jól ki van találva a történet.<br />Ez a 3 D kezelés <b>nem bántja a bőr rétegét, tehát semmilyen külső nyoma nem marad. </b><br /><br />Semmilyen<b ...

Arcfiatalítás műtét nélkül - Aesthetica

A professzionális arcfiatalítás számos olyan modern lehetőséget biztosít, mellyel gyorsan és szinte fájdalommentesen, műtét nélkül fiatalodhatsz jó pár évet az Aestheticaban: ránc- és ajakfeltöltés, lézeres bőrmegújító kezelés M22 IPL illetve ResurFx kezelőfejjel.

M22: Forradalmi újdonság 22 féle bőrproblémára és ...

Az M22 kezelés során a kezelőfejbe épített, eltérő hullámhosszú szűrők alkalmazása lehetővé teszi, hogy célzottan, a kezelendő elváltozásnak megfelelő mélységben és mennyiségben juttassa a beépített fényforrás energiáját a szervezetbe, a bőrfelület károsítása nélkül.

Bőrdiagnosztika - Dentium Implant Center

Dentium Implant Center - Esztétikai fogászat és Plasztikai sebészet Budapesten. Fog implantátum, Fogászati rendelő Budapesten, plasztikai sebészet budapesten

PLASMAGE vágás nélküli szemhéjplasztika

Lézeres szőrtelenítés, dióda lézer, és RF kombinációjával, biztonságosan és hatékonyan Műtét nélküli komplex arcfiatalító TRINITI kezelés 3 lépésben Szépség és valóság, erre van szükség; de a szépséget is a valóból kell merítenünk!

Lézeres kezelések a ráncok eltávolítására

Eredményes a lézeres ránctalanítás A lézeres kezelés jobban eltávolítja a ráncokat, mint néhány újabb eljárás állítják amerikai bőrgyógyászok. Lengyel Enikő Bőrgyógyász kozmetológus cryoterápia, Miskolc Általános felnőtt- és gyermekbőrgyógyászat, kozmetológiai és radiosebészeti beavatkozások botox és ráncfeltöltés Miskolcon.

Dr. Kadar Sublatív

2009 óta végzek sublatív kezeléseket, Európában az elsők között, a Syneron cégtől kapott ajándék kezelőfejjel. A sublatív kezelés átmenetet biztosít az ablatív és non ablatív kezelési formák között. A non ablatív megoldás nyomnélküli bőrmegújítás.

Szentpéteri Eszter kalandja a lézerrel - Dermalux ...

A FOTONA 3D lézeres arcfiatalító kezelésünket választotta. Először nem is értettem miért, hisz Eszter üde, fiatal és ragyogó nő. De nem kérdeztem. Figyeltem inkább. Aztán megértettem. Eszter is

Mi a Kollagén Indukciós,Mezoterápiás arcfiatalítás

Ezután pontos tájékoztatást adnak a kezelés menetéről, beleértve a várható eredményeket, és a kezelést követő utóápolási tanácsokat. Felmérjük és kizárjuk a kontraindikációkat, van-e olyan betegség, amely a kezelés elvégzését kizárná.

Epicure Bio Elektrokozmetika - Bejegyzések Facebook

Olyan nincs, hogy egy arcfiatalító kezelés ne jönne jókor! Ha bőrödet megviselte a téli hideg, vagy a sok stressz, akkor épp itt az ideje egy kis kényeztetésnek, ami kisimítja a

A Maternity magánklinika bemutatása - Maternity Szülészeti ...

Diódalézerünkkel 5-6 kezelés is elegendő, melyekre 4-6 hetente sor kerülhet, így akár fél év alatt elérhető a kívánt eredmény. Ha tartós, hatékony és fájdalommentes szőrtelenítést szeretne, bátran keressen fel

Epicure Bio Elektrokozmetika - Bejegyzések Facebook

A kezelés után a károsodott erek felszívódnak és semmi nyomot nem hagynak maguk után. Fotorejuvenáció, bőrfiatalítás Nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk.

E-light lézeres szőrtelenítésről - IPL

Lézeres E-light IPL kezelés menete: - Előre megbeszélt időpontban egy részletes tájékoztatás a kezelésről - Bőr és szőr típusának meghatározása, hogy a számítógép által vezérelt szőrtelenítő gépbe a vendég egyéni adottságainak megfelelő beállításokon történjen a kezelés

Epicure Bio Elektrokozmetika - Posts Facebook

Olyan nincs, hogy egy arcfiatalító kezelés ne jönne jókor! Ha bőrödet megviselte a téli hideg, vagy a sok stressz, akkor épp itt az ideje egy kis kényeztetésnek, ami kisimítja a

Azonnal Látható Fogyasztó Narancsbőr Kezelés

A Tr- RF technológia egyidejűleg hatol be a hámszövetbe, irhaszövetbe, bőr alatti szövetbe és zsírszövetbe, majd a zsírsejtekben található testfolyadék távozik a szervezetből, ami kiváltja a zsírsejtek összehúzódását, valamint a kollagén regenerációját.

Lézeres arcfiatalító kezelés ResurFX kezelőfejjel ...

Lézeres arcfiatalító kezelés ResurFX kezelőfejjel A kor előrehaladtával és a környezeti tényezők (pl. napsütés) vagy egyéb tényezők (pl. dohányzás) hatására a bőr veszít rugalmasságából, ez okozza a statikus ráncok kialakulását.

Karbon Lux exkluzív pikoszendumos bőrfiatalító arc kezelés ...

- a kezelés során védő szemüveget kell alkalmaznia mind a vendégnek, mind a kezelőnek, és más személy nem tartózkodhat a helyiségben - felkenjük a szénport az arcra - a lézeres kezelőfejet átvezetjük a bőrfelület fölött, erős villanásokat, kicsit hangosabb csattanásokat hallhat / láthat...

A kavitációs ultrahang működése - Rio Clinic Kozmetika

A kavitációs kezelés segítségével célzottan zsírt veszíthetünk, míg a hagyományos, kampány jellegű fogyókúrák során zsírt és jelentős mennyiségű izmot is veszítünk. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a zsír könnyű és nagy, ugyanannyi kiló izom kisebb méretű.

ARCFIATALÍTÁS - HIFU - / magas intenzitású fókuszált ...

HIFU - ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS. A HIFU arclifting kezelés méltán lett népszerű úgy a külföldi, mint a hazai sztárok körében egyaránt, hiszen minden allergizáló, illetve mérgező hatóanyagtól mentesen fiatalít 1-2 óra alatt akár 10 évet is.

A legújabb orvosi HIFU arc és a test feszesítésére is ...

Egyre nagyobb az igény arcfiatalító eljárásokra, amelyek műtét nélkül is képesek látványos arcemelést produkálni. A mikrofókuszált ultrahang technika erre ígéretesnek bizonyult, ezért is fejlesztették tovább és hozták létre a magasabb energiaszinten működő, arc- és

Have Questions or Need a Custom Quote?
Flame Resistant (FR) ClothingFlame Resistant (FR) Clothing

Product Ref: AP0024100